Najnovšie recenzie zo sekcie Bazénové filtrácie
- Spoľahlivá, výkonná filtrácia pre menšie bazény
Som veľmi spokojná s nákupom
- Pomerne lacný
- Vhodný pre nadzemné bazény.
Nedá sa to porovnať s kartušovou filtráciou som velmi spokojná
- K filtracii chybaju spojovacie hadice filtracie s bazenom.
tichy chod,spolahlivy vykon,oplati sa
Najlepšia a cenovo dostupná filtrácia na trhu.
- zdravé kúpanie, avšak skúsenosti a kvalitu prístroja budem vedieť vyhodnotiť po sezóne, nie po troch dňoch používania
- Tichý
- Dostatočný pre bazén s objemom 15 kubíkov
- Už by mohol byť dodávaný s pieskom, ten si treba dokúpiť
- Neprehľadný slovenský manuál
Výborný filter pre bežné bazény do 20 000 litrov. Vrelo odporúčam.
zatial super...namiesto kartušovej filtrácie..
inštalácia jedine podľa anglického manuálu, preklady CZ, SK úplne zlé!!!
tento produkt som už v minulosti používal a bol som s ním spokojný.
- Vyborny k malym bazenom
spokojnosť
- tichý, účinný
- Chvíľu mi trvalo, kým som pochopil návod. Ale je to nakoniec jednoduché.
Je to najvýkonnenjšia filtrácia na trhu pre náš bezén, pomer cena , kvalita , výkon je vynikajúca, filtrácia nehučí.
- super , spokojnosť :)
- dobrá, kvalitná filtrácia a primeranú cenu, jednoduchá manipulácia
- Zatial funguje ako ma, nevidim ziadne negativa
- Zatial skusame,zatial ok.
- hluk porovnateľný s kartušovou filtráciou,
- jednoduchá montáž,
- nepotrebujete žiadny tesniaci pomocný material (teflónové pásky, tesnenia navyše,..)- všetko tesní a zapadá do seba tak ako má,
- pri zaťahovaní stačí šrobenia normálne s citom zatiahnuť bez námahy a ono to tesní,
- prevedenie poctivé a použitý kvalitný plast a tesnenia,
- Jednoduchá obsluha,
- prekvapivo veľký výkon - mál som pocit že pre bazén 3,66 je moc výkonná ale veľmi rýchlo som si zvykol
- časovač (2,4,6,.. hodín za 1 deň) čiže sa zapína len určitú zvolenú dobu za deň a od doby prepnutia vypinača do polohy časovača -toto si ale ešte odsledujem
- 3 metrový sieťový kábel úplne postačuje,
- má predfilter na hrubé nečistoty,
- v mojom prípade som využil hadice z kartušovej filtrácie (32) a originál (38) mi poslúžil ako výusť na preplach - nemusel som zakúpiť tretí adapter,
- podstava pre telo filtra a podstava pre telo čerpadlo sú od seba oddelitelné (nieje to jeden celok) ale dajú sa zoskrutkovať - nieje to nutnosť a nie je čim,
- chýba slovenský návod ešte že sú v EN návode obrázky,:-)
- nutnosť zakúpenia "A - adaptéra (32 a 38)" x 2 kusy,
- navýšenie ceny o tie adaptery cca16 euro + poštovné,
- po použití adaptérou som sa obával či hadice s priemerom 32 budú postačujúce pre sanie a výtlak - sú postačujúce,
- pokiaľ mate bazén bez hadíc s priemerom 32 treba ich dokúpiť,
- pribalené vyústenie do bázéna s perlikátorom sa nedá použiť je určené pre iný typ bazéna z väčším prechodom cez stenu bazéna,
- telo filtra je do podstavy len vložené.
- Super výrobok splnil moje očakávania až nadmieru.
- Výsledok bol viditeľný po niekoľkých hodinách filtrovania,
- Pri pravidelnom použivaní stači aby filtrácia bola nastavená na 2 hodiny denne.
- Vrele odporúčaj aj keď konečná cena je trocha navýšená ale oproti konkurencii : mar ... Pro st. 4 cenovo výhodnejšia s lepšou výbavou a kvalitnejšim prevedením.
- Mal som možnosť to porovnať v praxi.
- dobré
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »